Dezinfecteaza.com–conceptul unic care revoluționează piața de distribuție de materiale de protecție

Platforma dezinfecteaza.com – conceptul unic care revoluționează piața de distribuție de materiale de protecție
Sunt peste 475 000 de societăți și organizații în România care au nevoie de servicii de protecție și dezinfectare. În același timp, atât aceste companii cât și producătorii de servicii și produse care oferă protecție, se lovesc de problema speculanților.

Reluarea activitatilor economice în noul context pandemic impune firmelor din România să folosească echipamente de protecție pentru a-și desfășura activitatea în condiții de maxima siguranță.

Platforma dezinfecteaza.com este un produs unic pe piața de profil, un liant necesar între producătorul român de echipamente de protecție-medicale și organizațiile care înteleg că lumea, așa cum o știam noi, nu va mai fi la fel o bună perioadă de timp și sunt conștiente că trebuie să-și protejeze cat mai bine angajații și, automat, business-urile .

Am creat această platformă pentru o „dezinfectare“ generală a acestui domeniu, oferind un spațiu curat, fără speculă și achiziții disperate.” afima Florin co-fondator al platformei dezinfecteaza.com

Dezinfecteaza.com este singura platformă de vânzare de echipamente de protecție, medicale și dezinfecție, care se adresează tuturor celor care activează într-un domeniu de activitate în care este o nevoie constantă de astfel de echipamente, și care dorește să creeze o legătură între producătorul român și firmele românești.
Ceea ce face platforma dezinfecteaza.com seamănă foarte mult cu ceea ce fac cei de la alte market place-uri prezente pe piața românească. Dacă alte market place-uri se adresează consumatorilor casnici , dezinfectează.com se adresează, în mare parte, firmelor, instituțiilor, organizațiilor, în funcție de capacitatea producătorilor care vor alege să facă parte din acest proiect.

Produsele prezente în platforma sunt cele necesare protecției și dezinfectării suprafețelor, adică măști de protecție, măști medicale, combinezoane de protecție și medicale (ambalate individual, impermeabile , etc), viziere de protecție , dezinfectanți de suprafețe, de mâini, de aparaturi medicale și nu numai, cam tot ce poate acoperi în acest domeniu.

„În ceea ce privește prețurile, sunt chiar prețurile producătorilor români, fără adaosuri. Dorim să asigurăm cele mai mici prețuri, însă calitatea este prioritatea noastră, astfel ca încercăm să oferim cel mai bun raport calitate/preț. Însa fluctuațiile sunt foarte mari în perioada aceasta, din cauza speculei de pe piața de echipamente, iar producătorii români nu reușesc să țină pasul tot timpul cu prețurile importatorilor.” mai adauga Florin.

Dezinfecteaza.com își propune să lege „prietenii“, adică să aducă o constanță în furnizarea de echipamente către firmele și organizațiile care au nevoie de ele în permanență,( farmacii, saloane de frumusețe, de frizerie , laboratoare de pâine, de patiserie, restaurante, hoteluri, firme de IT) dar și să conștientizeze consumatorii de pe piața materialelor de protecție că este mai sănătos să susțină relansarea economiei românești prin achiziționarea de produse fabricate în România, acesta fiind scopul declarat al platformei și al dezvoltatorilor ei.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...