Ce trebuie să știți înainte să achiziționați pluguri de zapadă sau sărărițe

5 sfaturi practice oferite de specialiștii PICK-UP.ro cu peste 16 ani experiență în domeniul accesoriilor pentru pick-up - 4x4 - off-road - SUV


Sezonul de iarnă a sosit și poate vă gândiți să investiți eficient în propriile pluguri de zăpadă sau sărărițe pentru a vă asigura autonomie în organizarea intervențiilor pentru combaterea poleiului și înzăpezirii drumurilor publice.Specialiștii de la PICK-UP.ro oferă sfaturi practice tuturor instituțiilor publice sau private care doresc să achiziționeze propriile accesorii pentru deszăpezire:


1. CUMPĂRAȚI PRODUSE DE CALITATE CU GARANȚIE EXTINSĂ

Investițiile în utilaje și accesorii de cea mai bună calitate sunt investiții inteligente, care își amortizează costurile în timp scurt. Când vine vorba despre pluguri de zăpadă și sărărițe recomandăm echipamentele produse de compania americană Meyer, singurul furnizor care oferă până la 5 ani garanție. În realitate, soluțiile lor sunt funcționale până la 10 ani, în funcție de gradul de utilizare. După 16 ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru pick-up - 4x4 - off-road – SUV noi putem afirma că cele mai robuste și fiabile pluguri de zăpadă și sărărițe pentru utilitare pick-up și SUV sunt soluțiile propuse de americanii de la Meyer, adaptate pieței europene.

2. ECONOMISIȚI BANI ALEGÂND ACCESORII CARE POT FI MONTATE PE UTILITARE PICK-UP sau SUV-uri AFLATE DEJA ÎN DOTARE

Plugurile de zăpadă MEYER DRIVE PRO pot fi montate la nevoie și demontate oricând pe majoritatea modelelor de utilitare pick-up, cât şi pe majoritatea SUV-urilor, chiar şi pe Dacia Duster sau VW Amarok, Toyota Hilux, Ford Ranger (T6), Mitsubishi L200, Nissan Navara Np300, D40, Isuzu D-Max 2012, Mazda BT50. 


3. ALEGEȚI UTILAJE CU ADEVĂRAT PERFORMANTE, FABRICATE DIN MATERIALE ANTIRUGINĂ, ANTIADERENTE

Spre deosebire de majoritatea plugurilor de zăpadă, lama plugului Meyer DrivePro poate fi pusă în mișcare ușor în toate direcțiile, cu ajutorul unei telecomenzi. De asemenea, lama plugului este fabricată din oțel carbon rezistent și este acoperită cu o vopsea specială cu teflon. Această vopsea oferă un strat protector eficient împotriva ruginei și în același timp nu permite zăpezii să adere la suprafața lamei, ceea ce conduce la curățarea stratului de zăpadă într-un timp mult mai scurt.


4. NU IGNORAȚI FAPTUL CĂ UTILIZAȚI ACESTE ECHIPAMENTE ÎN CONDIȚII METEO SERVERE, AȘADAR AVEȚI NEVOIE SĂ LE ATAȘAȚI ȘI SĂ LE MANEVRAȚI FOARTE UȘOR

Sistemul de prindere al plugurilor și sărărițelor reprezintă un aspect deosebit de important care trebuie să cântărească mult în decizia de cumpărare. Alegeți sisteme de atașare și detașare simple, pe care le puteți folosi rapid în condiții nefavorabile (pe timp de noapte, ceață, ninsoare, gheață, vânt, etc). Pentru soluțiile Meyer metoda de fixare a plugului pe maşină se face printr-un suport special adaptat în funcţie de model, iar odată montat acest suport, ataşarea şi detaşarea plugului de zăpadă se face extrem de uşor, în mai puţin de 1 minut. Pe acelaşi principiu de funcţionare se bazează şi sărăriţa, care vine montată pe cârligul de remorcare sau pe oblonul benei în cazul utilitarelor pick-up, şi care se acţionează la fel de uşor şi comod din habitaclul maşinii, cu ajutorul unei telecomenzi. 


5. “OPȚIONALELE” FAC ÎNTOTDEAUNA DIFERENȚA

Recomandăm clienților noștri să aibă în vedere eficientizarea echipamentelor cu soluții ieftine, care fac diferența.  De exemplu, două reflectoare suplimentare poziționate în partea frontală oferă o vizibilitate mai bună. Sau adăugarea unui “kit vibrator” pe sărărițe ajută la împraștierea mai eficientă a materialului antiderapant.

Pentru oferte și consiliere în achiziționarea plugurilor de zăpadă, sarărițelor sau accesoriilor pentru pick-up - 4x4 - off-road – SUV: 0743-296 296  |  info@pick-up.ro |  www.pick-up.ro

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...