Ducem mesajul companiei dumneavoastră spre toate primăriile din România
MILLENIUM MANAGEMENT SISTEM SRL
Targu Mures
BONUS pe care îl oferim primăriilor în cadrul proiectului "Păstrează Tradițiile"

Începând din luna iunie 2020 oferim tuturor primăriilor din portofoliul nostru un nou serviciu, ca bonus suplimentar: un minisite gratuit dedicat meșterilor populari și tradițiilor locale.

Astfel, toate primăriile cu care avem încheiat un contract de colaborare pot beneficia de acest minisite, care aduce în prim plan meșteșuguri populare, specificul zonei, potențialul turistic și tradițiile locale.

În plus, acest minisite va beneficia de reclamă în cadrul paginii dumneavoastră de primărie și în cadrul comunității Ghidul Primăriilor.

Prin intermediul acestui proiect dorim să susținem tradițiile autentice românești, să redescoperim valorile cristalizate în arta populară și să facem auzite poveștile meșteșugarilor și artiștilor populari. Obiectivul nostru este să aducem în actualitate arta populară românească, lucrată manual, transmisă din generație în generație. Și mai ales, să n-o lăsăm să apună în era digitalizării, sufocată de tehnologie.

Olăritul, creația costumelor populare, prelucrarea pieilor de animale şi cojocăritul, ţesutul, torsul, broderia, prelucrarea și sculpura lemnului, pictura pe lemn sau sticlă sunt comori naționale, fac parte din patrimoniul nostru cultural și sunt doar câteva dintre meșteșugurile apreciate ca purtătoare ale tradiției autentice românești. Lor le dedicăm acest proiect cultural, foarte important pentru comunitatea Ghidul Primariilor care s-a consolidat în cei 17 ani de existență în jurul îndemnului “Păstează Tradițiile”. 

Invităm toate primăriile din România să se alăture demersului nostru de a transmite mai departe moștenirea culturală și tradițiile românești.

Pentru detalii scrieți-ne la office@ghidulprimariilor.ro sau sunați la 0265.260.066 / 0740.115.625 (Luni-Vineri: 8:00-16:00)

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...