Valabilitate:
De la: 2017-03-21      -      Pana la: 2017-04-30

NORDINOVA SRL

Localitate: Oradea
Telefon: 0745-323349 }


Inaltime de pornire 90 CM

Dimensiuni: 39 X 145 CM

Lungime de glisare 175 CM

 

Placă de tobogan pentru copii mici, rezistentă la UV, având ca material de bază HDPE colorat. 
Toboganul este prevăzut pentru a fi utilizat în exterior.

Inaltime de pornire: 90 cm

Momentan disponibil pe culoarea: rosu si verde-mar

Fixare: Toboganul se va fixa de turn cu două bucăţi de holţşuruburi de 5 sau 6 mm diametru cu cap înecat (nu face parte din furnitură).

Institutul TÜV Rheinland atestă pe baza standardului EN 71 aptitudinea toboganului de a fi utilizat de către locatari.

Inaltime de pornire: 900 mm

Lăţimea: 390 mm

Lungimea toboganului: 1450/1750 mm

Necesită asamblare.

Asamblarea trebuie făcută exclusiv de câtre un adult.

Asigurați-vă că toboganul este complet și corect asamblat înainte de folosire.

 

Avertismente și precauții de utilizare

Jucăria/produsul poate conține piese mici și necesită asamblare de câtre un adult. Vă rugăm să nu dați jucăria/produsul copilui/să nu-l lăsați să se joace/să folosească produsul numai după ce a fost complet asamblat/asamblată și verificată/verificat și au fost îndepârtate ambalajele. Numai pentru uz casnic/ rezidențial. Vă rugăm să respectați instrucțiunile de montare pe care le veți primi la achiziționarea jucăriei și suprafața adecvată de amplasare a jucăriei. Dacă jucăria a necesitat montare, vă rugăm să efectuați verificarea și întreținerea periodică a părților principale, a elementelor de susținere, fixare, ancorare. Dacă aceste verificări nu sunt efectuate, jucăria poate cauza cădere sau râsturnare. Nu lăsați ambalajele jucăriilor/produselor la îndemâna copiilor. Îndepărtați orice ambalaj al jucăriei/produsului înainte de a da jucăria/produsul copilului. Vă rugăm să supravegheați copilul in timp ce se joacă/folosește acest produs. Păstrați instrucțiunile și etichetele pentru referințe viitoare. Păstrați jucăria/produsul departe de foc; feriți jucăria/produsul de temperaturi ridicate și umiditate.

Înălţimea de cădere critică fiind de peste 1 m, trebuie asigurată amenajarea unui sol de amortizare coprespunzător, de exemplu cu dale de cauciuc cu caracter amortizator.