Suport Rastel Biciclete Stradal Metalic BIKE-4

KRONEMAG MILLENIUM srl Harman

0268-477587

Detalii

Suport Rastel Biciclete Stradal BIKE-4

Suport biciclete stradal BIKE-4 realizat din metal destinat parcarii in siguranta a bicicletelor in parcuri, parcari, incintele scolilor, institutiilor si in cartierele rezidentiale.

Finisare Elemente Metalice Suport Biciclete Stradal: Suportul de bicicleta metalic stradal, parc este vopsit in camp electrostatic cu vopsea poliesterica, care asigura o protectie ridicata a suprafetelor.

Culori Standard Suport Metalic Biciclete:     RAL 9005 (negru mat)     RAL 7016 (antracit)     RAL 6005 (verde)     RAL 9006 (gri)

Pentru comenzi speciale, suportii de biciclete metalici stradali se pot vopsi in orice culoare din paletarul RAL (se poate percepe un cost aditional).

Fixarea Rastelului Metalic Stradal: Fixarea la sol a rastelului de biciclete stradal se realizeaza prin fixarea flansei cu conexpanduri (neincluse in pret).

Termen Livrare Suport de Biciclete Metalic Stradal: Se livreaza in termen de 2-5 zile de la Comanda Valida, in functie de stoc, cantitate, culoare, alte cerinte.

Pret, Livrare si Taxe Livrare pentru Suportii de Biciclete Stradali: Pretul este considerat in conditia Ex-Works depozit KroneMag. La solicitarea beneficiarului, KroneMag poate organiza expeditia la adresa indicata de catre beneficiar, costurile suplimentare pentru acest serviciu fiind in functie de cantitate si locatia beneficiarului.

copyrights © 2018 Millenium Management. Realizare: Gloobus Software Development.    All rights reserved.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.