Panouri solare

ECO DRILL SRL Letea Veche

0749-861105

Detalii

Panourile solare reprezinta solutia ideala pentru cei care doresc sa profite de energia solara cu costuri minime.

 

Concret, panourile solare termice sunt utilizate pentru încălzirea apei menajere. Ele asigură în jur de 60-80% din necesarul de apă caldă iarna, iar vara asigură necesarul de 100%.

 

Panourile solare termice pot fi cu tuburi vidate sau plate. Acest tip de panou solar este alcătuit din tuburi dispuse paralel, fiecare având în interior un alt tub de sticlă. Cele două tuburi sunt concentrice, iar spațiul dintre ele este vid – de unde și denumirea acestui tip de panou. Tubul interior este acoperit cu un material absorbant, fiind înconjurat de un tub de cupru prin care circulă agent termic. Vidul dintre cele două tuburi, prin care trece tubul de cupru, ajută la maximizarea randamentului, eliminând orice pierdere de căldură.

 

Ele sunt confecționate dintr-un material extrem de puternic, denumit borosilicat. În interiorul lor, tuburile conțin reflectoare care captează și concentrează lumina solară.

sistsol004

 

La finalizarea fiecarui foraj va putem oferi solutii complete pentru echipamentul de pompare necesar.

 

Echipamentul este compus din pompa submersibila, vas de expansiune, cablu electric, sufa de ancorare, teava de refulare , tablou electric cu sensori de nivel , regulator de presiune, manometru, fitinguri, izolatori impermeabili.

 

In functie de parametrii forajului (debit, adancime, nivel static, denivelare), parametrii care trebuie sa se gaseasca in fisa oricarui foraj, se configureaza sistemul de pompare si se poate emite oferta de pret cat mai corecta.

 

Este indicat ca orice beneficiar sa opteze pentru acest echipament tot la firma care a executat forajul (doar in cazul in care aceasta executa astfel de servicii), pentru a inlatura orice suspiciune dintre executanti.

 

Colaborand cu producatori de top in acest domeniu cum ar fi Pedrollo si Grundfos, orice echipament vine insotit automat cu o garantie de 2 ani, pentru conditii normale de exploatare.

copyrights © 2018 Millenium Management. Realizare: Gloobus Software Development.    All rights reserved.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.