Valabilitate:
De la: 2017-04-12      -      Pana la: 2017-09-30

ECO DRILL SRL

Localitate: Letea Veche
Telefon: 0749-861105 }

http://www.ecodrillforaje.ro


Dezvoltarile tehnologice au readus in atentie un sistem de incalzire utilizat pe scara larga in Roma Antica in mai multe tipuri de cladiri – incalzirea prin pardoseala.

 

In zilele noastre sistemul a fost mai intai implementat in tarile nordice (Danemarca, Suedia, Norvegia), mai ales pentru utilizarea in spatiile cu umiditate ridicata-precum baile si bucatariile, acolo unde prezenta unui radiator ar fi incomodat.

 

Incalzirea prin pardoseala este recomandata pentru camerele aflate la parter, cu deschidere spre casa scarilor dar si in spatii cu suprafata mare cum ar fi hale, sali de sport, etc.

 

Acest mod de incalzire are avantajul ca emanarea caldurii se face uniform la nivelul intregii suprafete a pardoselii. Din experienta noastra am realizat ca incalzirea prin pardoseala se impune pentru incaperile cu suprafata mare – camerele de zi si holurile caselor, dar si spatiile expozitionale sau magazine mari.

 

Pretul unei astfel de lucrari se calculeaza pe mp. si variaza in functie de suprafata, materiale folosite, sistemele de automatizare si numarul de termostate montate.