Valabilitate:
De la: 2017-04-05      -      Pana la: 2017-04-30

AMASS CONFORT SYSTEMS SRL

Localitate: Bucuresti
Telefon: 0788-555588 }

http://www.amass.ro


Protectie si confort intr-un singur produs

DEGIVRARE CAI DE ACCES, DRUMURI, POTECI CU ALEI, RAMPE.

AMASS furnizeaza solutii profesionale de incalzire pentru degivrare cai de acces, drumuri, poteci cu alei si rampe, utile pentru topirea ghetii si zapezii, care opereaza complet automat.

Sistemul acesta de degivrare este conceput ca sa sesizeze singur schimbarile de temperatura si umiditate, actionand sistemul in functie de ceea ce constata.

Suprafetele protejate de acest sistem de degivrare va este suficient, astfel incat nu veti mai apela la substante de topire, nu veti mai arunca sare iar uneltele de dezapezire le veti folosi la altceva.

CONTROLUL EFICIENT ASIGURA O ECONOMIE LA CONSUMUL DE ENERGIE

Sistemul de degivrare este controlat de termostatele denumite AMStemp si senzorii permormanti asigura un consum redus de energie, iar rezultatul dupa cum am explicat deja, este exact ceea ce va doriti.

Investitia necesara pentru achizitia si instalarea unui astfel de sistem este scazuta, si veti plati foarte putin ca sa scapati definitiv de neplacerile sezonului de iarna: lipsa efortului de a indeparta zapada cu ajutorul lopetiilor sau dispersie de sare.

La toate acestea adaugati si faptul ca nu vor exista costuri de reparatie a zonelor din carosabil unde datorita inghetului si a actiunii sarii apar defecte si deteriorari ale suprafetelor.

Controlul eficient asigura o economie la consumul de energie

 

SISTEM DE DEGIVRARE COMPATIBIL CU MAJORITATEA SUPRAFETELOR

Sistemul AMASS se poate pune in functiune pentru suprafete universale, cum ar fi asfaltul, betonul si placile ceramice.

Sisteme de degivrare AMASS functioneaza cu succes in toata tara pentru topirea ghetii si zapezii, mai ales in parcarile auto, rampele de acces, terasele, treptele la exterior, platformele de incarcare si poduri.

Sistem de degivrare compatibil cu majoritatea suprafetelor

 

ALEGEREA ECHIPAMENTELOR PENTRU DEGIVRARE:

Daca situatia dumneavoastra este una tipica, consilierii nostri va vor recomanda cel mai probabil cablul de incalzire AMScable controlat de un termostat inteligent din gama AMStemp 850/810/ 610/ 330/ sau 316 - in functie de dimensiunea instalatiei.

Puterea instalata se stabileste dupa analiza conditiile meteo locale. Rampa dvs intodeauna curatata in timpul iernii! 

Uita de lopata, de durerile de spate si de intarzieri dimineata la servici cu sistemul inteligent de degivrare AMASS.

Pachetul promotional pentru rampe auto cu suprafata de 15mp la numai 3225 lei + TVA. Pachetul contine: cablu de incalzire armat si solutie inteligenta si economica de control cu functionare automata a sistemului doar cand ninge.

Incalzire pentru rampe si alei

DURATA DE VIATA 50 ANI SI GARANTIE 10 ANI! FABRICATE IN DANEMARCA.

Alegerea echipamentelor pentru degivrare