Valabilitate:
De la: 2017-04-05      -      Pana la: 2017-04-30

AMASS CONFORT SYSTEMS SRL

Localitate: Bucuresti
Telefon: 0788-555588 }

http://www.amass.ro


Covorasele incalzitoare sunt proiectate si produse pentru suprafete renovate, acele suprafete unde exista deja sapa turnata si se schimba doar ultimul strat, pardoseala finita (gresie, parchet, marmura, granit etc).

Exista covorase pentru montaj in adeziv (AMSmat) si covorase pentru instalare directa sub parchet (AMSfoil).

Foarte important este ca in sapa deja existenta sa existe o izolatie termica pentru ca covorasele incalzitoare sa-si efectueze eficient functia si toata caldura sa fie directionata in sus. 
In cazul in care nu exista trebuie apelat la consultantul AMASS pentru gasirea unei solutii.


covorase incalzitoare
Din punct de vedere termic covorasele incalzitoare au acelasi rezultat termic ca si cablurile incalzitoare insa procesul tehnologic este mult mai complex fapt care face ca aceasta solutie sa aibe un pret de productie mai ridicat decat varianta cu cablu incalzitor.

AMASS detine datorita produselor fabricate in Danemarca si cabluri incalzitoare care se pot monta in adeziv datorita diametrului redus de numai 0,5 cm. Vezi sectiunea de cabluri incalzitoare...

Pentru bai in complexe hoteliere, AMASS poate pune la dispozitii si solutii la pachet impreuna cu folii de oglinzi dezaburire. 
COVORASE INCALZITOARE PENTRU PARCHET

Covorasele incalzitoare pentru parchet sunt folosite atunci cand sapa este deja turnata si nu se mai poate inalta.

Ele se monteaza direct sub parchet deasupra unei izolatii termice (folie izolanta sau polistiren extrudat de 0,3 cm).

Aceste covorase sunt compuse din cabluri fine incalzitoare inserate intr-un covoras de aluminiu, cu o grosime totala de 2-3 mm.

covorase incalzitoare pentru parchet

Au avantajul de a putea fi refolosite ulterior si in alte ocazii. Se alimenteaza la circuit obisnuit de priza si sunt comandate de termostate.

AMASS va ofera gama AMSmat-Al pentru parchet, fabricate si importate din Danemarca. Specialistul AMASS va va oferi solutia potrivita pentru dumneavoastra.

COVORASE INCALZITOARE PENTRU GRESIE

Covorasele incalzitoare pentru gresie se monteaza in grosimea adezivului si sunt folosite in situatiile in care pardoseala nu este
noua (pardoseala noua de gresie peste o pardoseala deja existenta de gresie).

AMASS va ofera gama AMSmat pentru gresie, fabricate si importate din Danemarca. Specialistul AMASS va va oferi solutia potrivita pentru dumneavoastra.

Contactati specialistul AMASS pentru solutia potrivita !