PRIMĂRIA POIANA LACULUI

Poiana Lacului

Tip: Comuna

Adresa: Principală, nr. 1 (Cod postal:117555), Poiana Lacului, Jud. Arges, Romania

Prezentarea localitatii

Persoane din institutie:

Primar Ion Dumitrache
Viceprimar: Radu Ion
Secretar: Pătru Angela
Contabil: Ilie Ion Irinel

Populatie: 6672

Gospodarii: 2215

Numele localitatilor aflate in administratie:

Catunaşi, Cepari, Dealu Oraşului, Dealu Viilor, Dinculeşti, Găleţeanu, Gărdineşti, Gâlceşti, Metofu, Păduroiu Deal, Păduroiu Vale, Poiana Lacului, Sămara

Asezarea geografica:

În judeţul Argeş, pe drumul spre Drăgăşani, la mai puţin de 20 de kilometrii de Municipiul Piteşti, se află Comuna Poiana Lacului.
Poiana Lacului se află în partea centrală a judeţului Argeş, aşezată între dealuri şi podişuri piemontane pe terasa Cotmenei, la 18 km spre sud-vest de Piteşti.
Comuna Poiana Lacului este o comună de tranziţie între marile unităţi morfologice ale tării: Carpaţii Meridionali la Nord şi Câmpia Română la Sud şi conferă căilor de comunicaţie o importanţă deosebită. Astfel calea rutieră cea mai importantă care traversează comuna de la est la vest este DN 67B Piteşti – Drăgăşani şi drumurile judeţene DJ703A (Cocu-Albota) şi DJ 679 Săpata.
Din punct de vedere al delimitării geografice se disting următoarele vecinătăţi: La Nord comuna Băbana, la Vest comunele Cocu şi Vedea, la Sud comunele Vedea şi Săpata, la Est Moşoaia şi Albota. Făcând parte din teritoriul administrativ al judeţului Argeş, se încadrează în regiunea de dezvoltare Sud.

Proiecte de investitii:

Reabilitare şi asfaltare drumuri comunale în comuna Poiana Lacului, constructie Camin de Batrâni în satul Paduroiu Deal şi dotare Camin Cultural Păduroiu Vale
alimentare cu gaze naturale pe toată suprafaţa localităţii.

Locatia noastra

Ghidul Primariilor

copyrights © 2018 Millenium Management. Realizare: Gloobus Software Development.    All rights reserved.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.