Despre KYNITA SRL

Kynita este specializata in productia, ambalarea, importul, exportul si distributia de: dezinfectant, antigel auto, antigel instalatii termice, antigel panouri solare, antigel pentru patinoare, antigel chillere, antigel instalatii de racire, apa demineralizata, solutie de parbriz, diluant universal, diluant nitro, diluant auto, sulfat de cupru, amorsa perete, clorura de var, naftalina, soda caustica fulgi, soda caustica perle, soda calcinata, ulei de in sicativat, monoetilenglicol, glicerina, propilenglicol, alcool tehnic, acetona, toluen, metanol, adeziv tip prenadez, borax, oxid de magneziu, bronz argintiu, oxizi de colorat pavele si tigla, gaz lampant (petrol lampant).

Produsele  Kynita se adreseaza atat consumatorilor casnici, cat si celor care au activitati de productie in sectorul industrial.

Pentru a fi in linie cu nevoile actuale si viitoare ale clientilor,  Kynita cauta continuu sa dezvolte noi parteneriate cu furnizori consacrati in domeniu care detin unitati de productie in Europa, dar si cu producatori importanti din Asia.

Cu o concurenta din ce in ce mai mare,  Kynita reuseste sa isi creasca cifra de afaceri de la an la an, iar imaginea firmei a crescut considerabil datorita calitatii produselor dar si adaosurilor comerciale mici pe care le practica.

Kynita personalizeaza relatiile cu fiecare client, tine foarte mult la fidelitate si incredere, acorda preturi speciale clientilor stabili si partenerilor loiali.

Preturile sunt in permanenta adaptate la schimbarile de pe piata, oferind avantaje clientilor sai.

Produsele si serviciile  Kynita sunt intotdeauna insotite de o consultanta specializata venita din partea colegilor nostri care va stau la dispozitie ori de cate ori aveti intrebari si va impartasesc cu placere informatiile solicitate.

Antigelurile Kynita

Antigelurile auto produse de  Kynita sunt certificate RAR si respecta legislatia europeana in domeniu. Calitatea glicolilor si a pachetelor de aditivi utilizati in productie sunt fabricati in Germania si garanteaza protectia optima a motoarelor si instalatiilor.

Am inteles ca pentru clientii nostri este foarte important sa avem  antigel de calitate superioara, de aceea  Kynita detine instalatii automatizate si rezervoare de depozitare cu volum total de peste 2,2 milioane litri (2 200 mc) dar si hale de productie si depozitare cu suprafata totala de 5 000 mp.

Prin echipa noastra de profesionisti acordam o importanta deosebita instalatiilor termice, tocmai de aceea in dezvoltarea  antigelului pentru instalatii termice si nu numai, studiem detaliat toate procesele chimice care au loc intr-o instalatie si asiguram un fundament solid pentru elaborarea unui  antigel de calitate superioara, sigur si durabil.

Antigelurile pentru instalatii termice au fost folosite deja cu  rezultate exceptionale de catre clientii nostri in mall-uri, stadioane, patinoare, domeniul militar, constructii (case, locuinte), fabrici de bauturi, fabrici de ciocolata, fabrici de produse lactate si alte unitati de productie industriale.

Va invitam sa deveniti clienti  Kynita !

Produse
Oferte
Galerie

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...