Despre BOZO SRL

Compania Bozo a fost fondata in anul 1995 in Ramnicu Valcea cu capital integral privat. Din acel moment am continuat sa evoluam si sa ne dezvoltam din punct de vedere tehnologic dar si profesional. 

Producem si comercializam: detergenti, odorizanti, balsamuri, degresanti, detartranti, solutii anti-calcar, solutii anti-rugina, solutii pentru geamuri, sapun lichid, inalbitori de rufe, parfumuri ambientale si uleiuri naturale. Produsele sunt fabricate in Romania, fiind obtinute prin procesarea materiilor prime provenite din mai multe tari europene.

Fiecare produs este dezvoltat in laboratoarele proprii si supus in permanenta controalelor de calitate. Facilitatile noastre de productie se intind pe o suprafata foarte mare. Investim in permanenta, in cercetare, dezvoltare si tehnologie pentru a satisface exigentele cele mai diverse ale consumatorilor. 

Strategia de dezvoltare a companiei noastre se bazeaza pe creativitate, inovatie, tehnologizare si investitii majore in resursele umane. Ne-am impus sa oferim produse de calitate superioara si am reusit, drept dovada am obtinut certificatele ISO 9001:2008 si ISO 14001:2004 precum si brevete de inventie inregistrate la OSIM pentru diverse produse. 

Parfumurile noastre sunt conforme cu normele de siguranta si regulamentele la cel mai inalt nivel de siguranta, impuse de Asociatia Internationala a Marcilor de Parfum (IFRA). Fondata in 1973, IFRA a implementat, la nivel mondial, un Cod unic de bune practici si standarde de calitate pentru industria parfumurilor. Companiile membre IFRA sunt obligate sa utilizeze, in productia parfumurilor, numai acele ingrediente care nu presupun riscuri pentru sanatatea oamenilor sau prentru mediu.

Punem foarte mult accent pe comunicare, dezvoltand  continu relatiile atat cu partenerii cat si cu clientii nostri ,oferind seriozitate, promptitudine si transparenta. Obiectivul nostru principal este satisfactia clientilor nostri.

Produse
Oferte

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...