EXPERIENȚA NOASTRĂ. AVANTAJUL TĂU.
ATICA CHEMICALS SRL
Ramnicu-Valcea
Despre ATICA CHEMICALS SRL

Firma ATICA CHEMICALS a fost  fondata in anul 2000, avand capital integral privat,  pornind de la dorinta  de a deveni un furnizor reprezentativ pentru  constructorii de drumuri din Romania. Cererea de produse  in sectorul drumurilor, alaturi de cresterea traficului au creat nevoia de a dezvolta constant materiale durabile intr-o gama diversificata.

ATICA CHEMICALS a reusit in scurt timp sa dezvolte o gama de produse destinate fabricarii emulsiilor bituminoase si  deszapezirii drumurilor.

Activitatea noastra este axata pe atingerea obiectivelor propuse, concentrandu-ne asupra calitatii produselor si avand in centru grija pentru clientii nostri.

Dorind sa  garantam calitatea produselor noastre, am dezvoltat un sistem eficient de management al calitatii, conform standardului ISO 9001 :2008.

Firma noastra respecta politica Uniunii Europene privind managementul mediului, fiind o companie interesata de protejarea sanatatii mediului si a angajatilor sai  , grija transpusa prin implementarea unui sistem de management al mediului conform ISO 14001 :2007 si a unui sistem de management al sanatatii si securitatii ocupationale conform SR EN  OHSAS 18001 :2008.

 

SERVICII

Atica Chemicals va pune la dispozitie produse de calitate, insotite de consultanta tehnica.

Laborator de gradul II autorizat de Inspectoratul de Stat in Constructii.

Oferim pe santier, sprijin clientilor (pachete de tehnologii la fabricarea emulsiilor, instruirea personalului)  in implemenatrea produselor noastre pentru a  asigura   calitatea produselor, lucrarilor  si serviciilor furnizate de acestia.

In functie de  bitumul si agregatele utilizate de dvs., ne putem adapta produsele si putem stabili (in laboratorul propriu si utilizand moara de laborator) retetele optime care sa imbunatateasca performanta produselor finite si proceselor dvs. Trimiteti-ne mostrele dvs. de bitum si agregate si veti avea reteta otima pe care sa o utilizati. 

In cadrul societatii noastre functioneaza un mic nucleu de specialisti din domeniul chimic si al constructiilor de drumuri, care are drept scop diversificarea si modernizarea gamei de produse fabricate. Prin participarea la programe nationale de cercetare alaturi de parteneri de prestigiu, ne asiguram ca produsele noastre prezente si viitoare indeplinesc toate cerintele de calitate, mediu si legislative impuse de Uniunea Europeana.

Produse

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor!
Pentru mai multe informatii despre cookie-uri puteti citi aici.

Se încarcă...